De acum articolele noi vor apărea numai pe noul site DincoloDeMedicina.blogspot.ro

Ne-am mutat la DincoloDeMedicina.blogspot.ro

Începând de astăzi am mutat blogul la DincoloDeMedicina.blogspot.ro

Toate articolele noi de acum înainte vor fi publicate doar pe noul website.

Articolele vechi anterioare de pe DincoloDeMedicina.wordpress.com vor rămâne pe loc pentru a fi citite, sharuite și studiate. Vă recomand să citiți mereu articolele mai noi, fiindcă pe măsură ce fiecare dintre noi evoluează în maturitate, în cunoaștere, orizontul ni se lărgește, iar în știința teoretică, precum și în știința experimentală apar pași înainte cel puțin săptămânal, dacă nu zilnic.

Vă încurajez să întrebați medicul online sau la domiciliu, să citiți despre tatamente, inovații,astfel încât să nu neglijați sănătatea, fiindcă este mult mai ușor de pastrat decaât de tratat. Din pacate nu ne dăm însă seama dfecât atunci când trebuie să o recuperăm.

Dacă v-ați abonat la acest site și doriți să primiți noutăți, știri, actualizări despre noile curente științifice și actualizări de comentarii, vă rog să vizitați noul site și să vă abonați la RSS-ul DincoloDeMedicina.blogspot.ro

Daca v-a plăcut vreun articol, scrieți un comentariu la finalul acestuia, faceți share pe Facebook, Twitter și alte rețele de socializare ca să afle lumea. O societate cultivată este o societate mai sanatoasă.

Cu bine!

doctotul-pilula-consultatii-la-domiciliu-bucuresti-transparent.png

Lasă un comentariu